Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Certificat energètic

El certificat energètic és un certificat imprescindible per a vendre o llogar un immoble. Informa sobre el consum energètic i sobre les emissions de CO₂ de qualsevol immoble que s'anuncia en venda o en lloguer. El contingut es resumeix en una etiqueta energètica semblant a la dels electrodomèstics. Emissions i consum de l'habitatge en una escala de colors que va des de la lletra A a la G. Sent l'A la millor puntuació.

El responsable de demanar el certificat en cas de venda d'un immoble és el propietari. Aquest ha de lliurar el certificat energètic al comprador. A més, el certificat energètic ha d'incloure's en el contracte de compravenda. En cas de lloguer d'habitatges també se sol·licitarà el certificat energètic a l'hora de dipositar la fiança d'un lloguer en l'organisme oficial que correspongui.

NOVALLAR CENTER ens encarreguem d'enviar-te un tècnic perquè realitzi la inspecció a l'habitatge amb la finalitat que puguis disposar del certificat energètic.

Sol·licita el certificat energètic amb nosaltres!

Contacta amb nosaltres