Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Vendre o llogar la meva propietat

Comptem amb els millors professionals del sector immobiliari, oferint el servei d'intermediació de compra venda i lloguer d'habitatges, amb un equip altament capacitat i amb experiència que s'encarregarà de valorar el teu immoble en el millor preu possible del mercat, amb l'objectiu de vendre o llogar el teu habitatge.

Descobreix el valor de la teva propietat sol·licitant una taxació gratuïta

El nostre expert en la teva àrea t'assessorarà sobre el valor real de la teva propietat
Informació de la propietat
Les teves dades de contacte
Professionalitat i confiança
Professionalitat i confiança
  • Realitzem un reportatge fotogràfic de la propietat amb la millor qualitat i professionalitat amb una clara descripció de l'immoble, ja que és la primera presa de contacte amb el futur comprador.
  • Publiquem els immoble en els millors portals immobiliaris així com a la nostra pàgina web optimitzada per a cercadors, amb l'objectiu d'arribar a tots els possibles interessats.
  • Filtrem els potencials llogaters donant una informació exhaustiva abans de realitzar la visita a l'immoble. Així evitem fer perdre el temps de la propietat i fins i tot dels mateixos clients.
  • Acompanyem als nostres clients des de la primera visita fins al dia de l'notari, donant el millor assessorament durant tot el procés de compra, ja que considerem que l'adquisició d'un habitatge possiblement sigui una de les compres més importants de la vida.