Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Cédula de habitabilidad

La cèdula d'habitabilitat és el document administratiu que acredita que un immoble és apte per a ser destinat a ús residencial i compleix degudament aquelles condicions tècniques d'habitabilitat que regula la normativa.

La comesa d'aquest certificat d'habitabilitat és assegurar l'adecuació de l'habitatge secundant-se en la salubritat, higiene i solidesa d'aquesta.

NOVALLAR CENTER ens encarreguem d'enviar-te a un tècnic perquè realitzi la inspecció a l'habitatge amb la finalitat que puguis disposar de la Cèdula d'Habitabilitat. Tenir disponible la cèdula d'habitabilitat és un requisit indispensable per a poder vendre o llogar un habitatge. També és necessari per a donar d'alta els serveis d'aigua, llum i gas.

La cèdula venç als 15 anys des de la seva expedició. Passat aquest temps aquest document perdrà la seva validesa.

Necessites certificar l'habitabilitat de la teva propietat? Demana'ns pressupost!

Contacta amb nosaltres