Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Administració de finques

Com a especialistes en administració de finques t'acompanyem en tota la gestió de lloguer de propietats.

NOVALLAR CENTER som mediadors de Mútua de Propietaris. Per això fem un estudi de la documentació de l'arrendatari per a la seva viabilitat. Una vegada signat el contracte d'arrendament, amb el seu reportatge fotogràfic, ens encarreguem de tramitar el canvi de titularitat dels subministraments, ingressar la fiança en el INCASOL, tramitar l'impost de transmissions patrimonials i assegurar el cobrament a la propietat.

Busquem pressupostos econòmics amb els nostres industrials, per a qualsevol reparació de l'habitatge, sempre amb el consentiment de la propietat. Una vegada finalitzat el contracte per renúncia de l'arrendatari, ens personem a l'habitatge per a fer una revisió detallada de l'estat de conservació i manteniment. A més, oferim assessorament jurídic per als arrendataris morosos.

Sol·licita el teu pressupost sense compromís!

Contacta amb nosaltres