Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Euribor en negatiu fins a 2030

Euribor en negatiu fins a 2030

L'índex de referència de la majoria de les hipoteques, l'euríbor, va tenir el seu primer valor en negatiu a principi de 2016 i des de llavors encara amb pujades i baixades s'ha mantingut en valors negatius, el que representa per a les hipoteques tipus d'interessos de referència molt baixos.

Les últimes notícies per diferents mitjans de comunicació referides a aquest diferencial fan esment a una continuïtat de tipus en negatiu fins al 2030 o 2035, el que es converteix en uns tipus d'interès molt baixos, la qual cosa beneficia directament als que ja tinguin una hipoteca amb aquest índex de referència com a les noves que es constitueixin reflectint-se en les quotes a pagar. Amb uns tipus d'interès tan baixos donaran lloc al seriós plantejament del futur inquilí de comprar un habitatge en lloc de llogar-lo, ja que en un habitatge mitjà la quota d'hipoteca resultant serà clarament més baixa que la d'un lloguer. Tot això unit a l'opció més que interessant de poder fer hipoteques amb tipus d'interès fixos realment baixos i amb la nova llei hipotecària que protegeix els consumidors pot ser determinant per a la compra del futur habitatge.